Dankers & Klokman

Samen hebben wij als Dankers & Klokman bijna een halve eeuw ervaring in zowel de zorg als het bedrijfsleven! Wij hebben onze kracht en kwaliteit gebundeld, zodat wij onze opdrachtgevers met hun vaak complexe vraagstukken, een breed aanbod aan diensten kunnen aanbieden.

Wij hebben ervaring op het gebied van interim-management, projectmanagement, ontwikkeling van innovatieve zorgvormen, product- en procesinnovatie, cultuurverandering en visieontwikkeling. Deze mix aan ervaring zetten we in voor onze opdrachtgevers. Een heldere bedrijfsmatige aanpak combineren wij met compassie voor de zorgprofessionals en de doelgroep jeugd en gezin. Wat u ervaart als u met ons werkt is juist deze kracht van het verbinden: wij organiseren het werken zo dat de zorgprofessional met passie en durf, resultaatgericht kan werken met hun cliënten. 

Peter DankersPeter Dankers volgens Sandra Klokman: “Peter werkt al meer dan twinti
g jaar op het gebied van
management- en visie-ontwikkeling. Hij heeft ervaring op het gebied van proces- en product in
novatie, in combinatie met organisatie- en cultuurverandering. Een belangrijkthema is het vergroten van het innovatievermogen van professionals. Hij heeft in diverse branches gewerkt, zowel profit- als non-profit, steeds op het snijvlak van bedrijfsmatige- en sociale innovatie”.  

 Bekijk CV op LinkedIn

Sandra KlokmanSandra Klokman volgens Peter Dankers: “Sandra werkt al meer dan 25 jaar in de jeugdzorg. Zij heeft een schat aan ervaring op het gebied van ambulante en residentiële hulpverlening en heeft heel veel teams aangestuurd en zorgprofessionals opgeleid. Sandra heeft veel innovatieve zorgvormen ontwikkeld die inmiddels tot het reguliere aanbod behoren. Op dit moment  werkt zij als o.a. als projectleider aan de ontwikkeling van de integrale toegang tot zorg”. 

  Bekijk CV op LinkedIn